domingo, 11 de mayo de 2008

Carlos, 6 meses sin ti

6 meses.
Y no pude acabar gritando en la manifestación. El dolor se me agarró a la garganta. Y había lágrimas, e indignación. 6 meses. Nos hemos levantado temprano, hoy domingo, con la cabeza bien alta, como Carlos el día que fue asesinado cuando se dirigía a combatir al fascismo, para gritar ¡No pasarán! Ya 6 meses, sin ti. Pero ni olvidamos, ni perdonamos. Y se volvió a poner la placa. Y volvieron a retumbar las calles, y los andenes del metro de Legazpi. Y las voces se alzan más allá de Madrid. No hay palabras para agradecer. No encuentro palabras para nuestra rabia y vuestro cariño. Y la madre de Carlos, siempre en el corazón, como ejemplo de dignidad.

Hoy, quiero compartir con vosotrxs la canción compuesta por Diablo Cojuelo, colectivo musical castellanista, con motivo de los 6 meses del asesinato a manos de un militar neonazi de Carlos Javier Palomino, y en homenaje a todas las víctimas del fascismo. ¡No pasarán!¡CARLOS HERMANO, NOSOTR@S NO OLVIDAMOS!
EL MEJOR HOMENAJE, CONTINUAR LA LUCHA

www.diablocojuelo.net
www.la-plataforma.net

3 comentarios:

Meri dijo...

Cada company assassinat s'emporta amb ell un trosset del nostre cor i de la nostra capacitat d'estimar; al mateix temps que ens plena d'odi i ràbia que si no sabem canalitzar, es pot acabar tornant en la nostra contra.
Sort que hi ha gent com tu bonica, que emplenes de somriures i esperances els nostres dies de dol i de lluita. Gràcies per la teva hospitalitat i una abraçada des del sud dels PPCC

Aida dijo...

Ja és dur, haver de fer aquestes manifestacions... però hi ha fets que ens recorden que la lluita no és un joc, que tenim motius per seguir endavant i no defallir mai! I si ens busquen, ens trobaràn! No podran matar les nostres idees.
Un petó molt gran bonica, a veure si ens veiem aviat!

P.D.: Per cert, jo també havia estat només un cop a Madrid i va ser per visitar l'AN, per assistir al judici d'uns companys! Si algun dia hi hem de tornar per aquests tristos afers, almenys us tindrem a vosaltres!

Aitor Blanc dijo...

Acabo de descobrir aquets video de la cançó dels Diablo Cojuelo, l'he enllaçat al meu bloc.

6 mesos sense en Carlos.
15 anys dense en Guillem.

Ni oblidem, ni perdonem.

El combat maulet continua!

Castella - Països Catalans